Werkzaamheden Utrechtsestraatweg

Categorieën

  • Werkzaamheden

Van dinsdag 30 april tot en met donderdag 2 mei worden er werkzaamheden uitgevoerd aan het riool. De werkzaamheden vinden plaats op de Utrechtsestraatweg ter hoogte van nummer 222.

Willemse Infra B.V. gaat op de Utrechtsestraatweg ter hoogte van nummer 222 aanpassing doen aan het riool. 

Doorgaand verkeer 

Van dinsdag 30 april tot en met donderdag 2 mei wordt de Utrechtsestraatweg voor doorgaand verkeer afgesloten. Voor het verkeer wordt een omleidingsroute aangegeven. 

Medewerking

Op de plek waar de werkzaamheden gaan plaatsvinden ligt er naast de rijbaan een parkeerstrook. De parkeerstrook ligt ter hoogte van de Utrechtsestraatweg nummer 222. Wij willen u vragen de parkeerstrook vrij te houden tijdens de werkzaamheden.

Overlast

Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar kunnen dit helaas niet voorkomen. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

Planning

De weersomstandigheden spelen een belangrijke rol bij deze werkzaamheden. De juiste omstandigheden zijn droog weer. Het is mogelijk dat er in de planning wijzigingen plaatsvinden

Heeft u vragen?

Bij vragen over de werkzaamheden kunt u het beste telefonisch contact opnemen met B. van Baaren via 06 - 38221672. Dat kan doordeweeks tijdens kantooruren.