Zwembad Rhenen twee dagen later open

Het nieuwe zwembad aan de Groeneweg in Rhenen zou aankomende maandag 22 juli opengaan. Na de laatste controle blijkt het gebouw door uitgelopen werkzaamheden nog niet helemaal klaar voor gebruik. Om overlast bij gebruikers te voorkomen is er besloten om het zwembad twee dagen later te openen.

Wethouder Bert Fintelman: ‘‘Ondanks het harde werk van de aannemer, blijkt na de laatste controle nog niet alles gereed te zijn. We willen zeker weten dat alles in orde is voordat inwoners het zwembad gaan gebruiken. Daarom hebben we samen met Sportfondsen besloten de opening uit te stellen. Zo kunnen de laatste werkzaamheden gedaan worden zonder dat gebruikers er last van hebben.’’ 

Twee dagen later open

De nieuwe openingsdatum is woensdag 24 juli. De exploitant Sportfondsen hecht veel waarde aan een prettige ervaring voor bezoekers: ‘‘We vinden het jammer dat de opening vertraagd is, maar we zijn ervan overtuigd dat we de bezoekers over een aantal dagen met plezier kunnen verwelkomen in zowel het zwembad als de fitnessruimte. Hier kunnen zij kennis maken met alle nieuwe fitnessapparatuur’’, aldus Ron Timmermans Regiomanager van Feel Fit Center Rhenen.